Tuareg Rally 2013 Tunesie

Evenementen, clubavonden, routes, terreinen, convooien enz.
lwbmark
Berichten: 30
Lid geworden op: 23 Dec 2009, 21:22
Locatie: Den Bosch
Contact:

Tuareg Rally 2013 Tunesie

Berichtdoor lwbmark » 28 Feb 2013, 19:13

Hallo Allemaal!

Vorig jaar hebben Alwin Oud en ik samen de Tuareg rally in Marokko gereden en daarbij veel geleerd en veel plezier gehad.. Dat smaakt naar meer!

Daarom doen we dit jaar wederom aan de Tuareg rally mee, en deze keer is dat in Tunesië.
Onze rally auto is de QT Wildcat DKR500, zoals jullie weten ooit gebaseerd op de Defender.

Ik vind het leuk om jullie wat over onze deelname te vertellen, dus hier volgt wat informatie.

Vorig jaar zijn we 5e geworden, en uiteraard streven we naar vooruitgang. We hebben zelf meer ervaring opgedaan en het nodige aan de auto gesleuteld.
Dus gaan we dit jaar voor het podium…moet kunnen!

De rally begint op vrijdag 8 maart in Douze, Tunesië, en finished daar weer op vrijdag 15 maart.
Onze auto is afgelopen dinsdag 26-2 op transport gegaan, ikzelf vlieg op 7 maart naar Tunesië. Alwin is er 2 dagen eerder.

Alle informatie over ons en over de rally vind je op de volgende plaatsen op Internet;

[urlnewscreen=]http://tuareg-live.com/[/urlnewscreen] dit is de belangrijkste website ; tijdens de rally worden hier dagelijks de uitslagen, nieuwsberichten en videobeelden van de etappes geplaatst.

[urlnewscreen=]http://www.tuareg-rallye.com/index.html[/urlnewscreen] de website van de Tuareg organisatie met alle info over de rally.

[urlnewscreen=]http://www.facebook.com/TuaregRallye?ref=stream[/urlnewscreen] de facebookpagina van de Tuareg organisatie.


[urlnewscreen=]http://rallyteamalwin.com/nl[/urlnewscreen] onze eigen website met info over ons, foto’s en video’s van eerdere rally’s en via twitter tijdens de rally dagelijkse berichtjes.

@ rally team Alwin op Twitter. Als we in de woestijn telefoonbereik hebben dan sms-en we naar het thuisfront over onze avonturen en die plaatsen het op twitter.

[urlnewscreen=]http://www.facebook.com/pages/Rally-Team-Alwin/312752945511556[/urlnewscreen] onze facebookpagina met nog meer foto’s en video’s.. Als we ergens Internet vinden dan knallen we hier wat extra nieuws en foto’s op .

[urlnewscreen=]http://www.rallymaniacs.nl/[/urlnewscreen] dat is DE toonaangevende rallywebsite van Nederland met nieuwsberichten over de Nederlandse deelnemers in de rally.

[urlnewscreen=]www.tuareg-rallye.com/gps.kml [/urlnewscreen] voor wie het leuk vindt, hier download je de waypoints van de rally in Google Earth, daarmee kun je zien door welke gebieden we gaan rijden. Moet je wel Google Earth op de computer hebben…


Al met al, ik verheug me er enorm op en al mijn spullen staan al gepakt.
Stuur dit bericht gerust door aan vrienden en bekenden. Alle publiciteit is welkom, onze sponsors zijn daar blij mee dus wij ook.
En voel je de dringende behoefte om zelf wat bij te dragen, dat is altijd welkom. Onze sponsorpot staat altijd open…

Met groet en tot ziens,
Mark Luijckx ;)
Mark. 1985 RHD 90 V8 cstw

Terug naar “Evenementen”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast