Fluisterbootjes tijdens 25 jaar LRCH

Evenementen, clubavonden, routes, terreinen, convooien enz.
Hajo
Berichten: 33
Lid geworden op: 11 Sep 2005, 09:44
Contact:

Fluisterbootjes tijdens 25 jaar LRCH

Berichtdoor Hajo » 17 Apr 2013, 12:51

Kreeg persbericht van Beekse Bergen:

TIJDELIJK UNIEKE 5e SAFARIVORM BIJ SAFARIPARK BEEKSE BERGEN
Fluisterbootjes varen je stiller dan ooit door het safaripark

Hilvarenbeek, 16 april 2013 – Van zaterdag 4 mei tot en met zondag 12 mei wordt er een gratis, tijdelijke 5e safarivorm in het safaripark geïntroduceerd: fluisterbootjes. Deze zijn nog stiller dan de safariboot. De fluisterboot snort stil en rustig vooruit en ligt erg laag op het water. Zo kijk je bijvoorbeeld ineens tegen de buik van een neushoorn op. Op elke boot gaat een ranger mee die leuke dierenweetjes vertelt.

Voor deze gratis safari, indien in bezit van een geldig entreebewijs, kunnen bezoekers zich inschrijven bij de gastenservice. Elke dag vaart er van 10.30 – 15.30 uur elk uur een fluisterboot. Bij inschrijving wordt een voucher meegegeven die dient als startbewijs, deze kan bij de fluister-ranger afgegeven worden. Per afvaart kunnen 23 gasten mee. Het is belangrijk dat deelnemers kunnen zwemmen in verband met de veiligheid.

Kanosafari
Voor groepen biedt Safaripark Beekse Bergen ook de mogelijkheid om een kanosafari te ervaren. Dit is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen. Zij gaan vervolgens met enkele 6-persoonskano’s op safari. De kanosafari is een manier om de Afrikaanse dieren op een sportieve manier te spotten.
Haast je als je de tijd hebt, dan heb je de tijd als je haast hebt.

Gebruikersavatar
ernsts
Berichten: 236
Lid geworden op: 09 Aug 2012, 17:15
Locatie: Dordrecht

Re: Fluisterbootjes tijdens 25 jaar LRCH

Berichtdoor ernsts » 17 Apr 2013, 17:08

TIJDELIJK UNIEKE 6e SAFARIVORM BIJ SAFARIPARK BEEKSE BERGEN
Land Rovers dieselen luider dan ooit door het safaripark

Hilvarenbeek, 16 april 2013 – Van donderdag 9 mei tot en met zondag 12 mei wordt er een gratis, tijdelijke 6e safarivorm in het safaripark geïntroduceerd: Land Rovers. Deze zijn nog luider dan de standaardauto's. De Land Rover snort rumoerig vooruit en ligt erg laag in het water. Geregeld staan ze ook stil en kijk je bijvoorbeeld ineens tegen de klep van de motorkap op. Op elke Land Rover gaat minimaal één rover mee die leuke defender- en andere weetjes vertelt.

Voor deze gratis safari, indien in bezit van een geldig entreebewijs, kunnen LRCH-leden zich inschrijven bij de club. Elke dag rijden er van 07.00 – 19.00 uur tientallen Land Rovers. Bij inschrijving wordt een voucher meegegeven die dient als startbewijs, deze kan bij de LRCH-marshall afgegeven worden. Per rit kunnen 23 gasten mee. Het is belangrijk dat deelnemers kunnen zwemmen in verband met de veiligheid.
Defender 90 Td5 CSW 2002


Terug naar “Evenementen”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten