Pagina 1 van 1

Zoek de verschillen ......

Geplaatst: 01 Jul 2015, 14:38
door Rob Pt
Oude onderschrift:

Afbeelding

en het nieuwe

Rob

Re: Zoek de verschillen ......

Geplaatst: 01 Jul 2015, 15:52
door ppw
Ik ben erg benieuwd naar je gouden vleugel HOND :mrgreen: .....

Re: Zoek de verschillen ......

Geplaatst: 01 Jul 2015, 16:06
door Ron63
je RRS was van korte duur zo te zien

Re: Zoek de verschillen ......

Geplaatst: 02 Jul 2015, 00:44
door Rob Pt
Ron63 schreef:je RRS was van korte duur zo te zien

Inderdaad erg kort maar toch hebben er in die tijd ruim 30.000 km mee gereden. En ..... met plezier! Echter de noodzaak die wij zagen om een dergelijke auto te kopen is niet meer aanwezig en na wat wikken en wegen toch maar besloten er weer een gewone personenauto voor in de plaats te kopen.
Deze is het geworden:

Afbeelding
Afbeelding

Slechts 44.174 aantoonbare km's gereden (natuurlijk bijzonder weinig in 5 jaar tijd voor zo'n auto) en dealer onderhouden. Hij ziet er zowel van buiten als van binnen werkelijk als nieuw uit en de aanwezige, al of niet standaard, opties zijn meer dan voldoende. Ongetwijfeld zijn er in Nederland ook zulke exemplaren (niet alleen Jaguars) te vinden maar hier is de markt van auto's met lage kilometerstanden echt groot. De verklaring is heel simpel: tot aan de crisis leenden heel veel Portugezen zich bijna bankroet om een mooie en het liefst grote auto te kopen. Maar als ze hem dan eenmaal hadden bleek het rijden en het onderhoud net even iets teveel te worden en werd er daarom nauwelijks mee gereden. Nu moeten dat soort mensen (nog steeds) hun auto noodgedwongen verkopen waarbij ze dan wel vaak de hoofdprijs willen hebben maar dat is een kwestie van goed zoeken en onderhandelen.
Je ziet ook heel vaak autoadvertenties met de tekst "URGENTE" in vette letters erbij. Een vertaling is niet nodig denk ik maar zo iets bij een advertentie vermelden is nou niet bepaald bevorderlijk voor je onderhandelingspositie als verkoper ........

Rob

Re: Zoek de verschillen ......

Geplaatst: 13 Jul 2015, 21:08
door Landmarcs
ppw schreef:Ik ben erg benieuwd naar je gouden vleugel HOND :mrgreen: .....


Misschien een kruising tussen een Golden Retriever en een Pegasus GL 1800 ??


Groeten MarcS