Regels voor plaatsen "Rovertjes"

Waterrover
Beheerder
Berichten: 676
Lid geworden op: 08 Mei 2011, 15:49
Locatie: Zoutkamp

Regels voor plaatsen "Rovertjes"

Berichtdoor Waterrover » 19 Mei 2021, 16:07

De rovertjes zijn een marktplaats voor niet-commerciële Land Rover gerelateerde advertenties. Voor commercieel getinte advertenties kunt u terecht bij onze relatie beheerder: relatiebeheer@lrch.nl

Commerciele, of commercieel lijkende advertenties zullen verwijderd worden. Of een advertentie commercieel is wordt door beheerders /moderatoren beoordeeld.

Rovertjes graag plaatsen met een duidelijke titel, indien mogelijk een afbeelding, een duidelijke omschrijving van het product en een verkoopprijs. Eventueel kan info over de levering (afhalen, verzenden, meenemen naar evenement) vermeld worden. Een Rovertje moet een op zichzelf staande advertentie zijn. Dus géén link naar Marktplaats o.i.d. erbij zetten.

Communicatie over de rovertjes tussen verkoper en koper via PM. Dus niet je emailadres en/of telefoonnummer vermelden! De bedoeling van deze rovertjes is het aanbieden- of verkopen van Land Rover gerelateerde goederen tussen leden.

-Bied geen illegale zaken aan.
-Als je meerdere zaken te koop aan biedt, maak dan bij voorkeur 1 advertentie aan en verwijder zaken uit de advertentie als deze verkocht zijn.
-Als je tot afspraken komt met iemand, houd je daar dan aan en werk het netjes af.

De LRCH is op geen enkele wijze partij in de relatie tussen koper en verkoper en is dan ook niet aansprakelijk voor problemen met- of voortvloeiend uit de (ver)koop.

Graag uw rovertje verwijderen bij verkoop. Voor de overzichtelijkheid zullen rovertjes na 60 dagen verwijderd worden. Opnieuw plaatsen daarna is geen probleem.

Terug naar “Gevraagd”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten