Pagina 1 van 1

Leerling leert van Masters

Geplaatst: 04 Mei 2021, 01:06
door Leerling
Wel de kogel is door de kerk!

Op mijn manier en in mijn autisme mag ik met een paar mensen samenwerken om dingen te reviseren die ik nooit alleen voor elkaar zou krijgen. Ik weet niet of ik alle namen mag noemen maar heb toestemming van Edward om hier over te spreken dus zijn naam mag gebruikt worden. Ik mag hier over spreken en hoef mij dus niet te schamen dat ik wel heel erg dankbaar ben voor zijn hulp en aanbod.

Op dinsdag avond gaan we afspreken en er komen dan wat extra mensen bij, dat zou dus betekenen dat we een clubje hebben (en dan ook met hele nette mensen). Mijn voordeel is dat ik extreem veel mag leren over dingen die ik nog niet weet. Dit verslag zal dus komen vanuit iemand die echt een leerling is en een extreem toffe kans heeft die ik anders niet zou krijgen omdat ik wat "anders" ben. Wat we allemaal gaan doen weet ik nog niet, maar voor morgen gaan we assen van de serie (geen idee welke serie) bij elkaar zoeken t en kijken wat er moet gebeuren. Dit gaat zo tof worden en ga lekker veel vertellen hoe ik het ervaar.

Als het een beetje meezit mogen we ook een TD5 reviseren. Gaan we hem samen uit elkaar halen wat ik graag wil, dus ik hoop dat deze persoon toestemming geeft om dat te mogen doen.

Re: Leerling leert van Masters

Geplaatst: 04 Mei 2021, 09:36
door deusjevo
Ben benieuwd, succes :!:

Re: Leerling leert van Masters

Geplaatst: 04 Mei 2021, 22:24
door Leerling
Het begin is er, onderdelen bij elkaar zoeken en uitleg krijgen van het hoe of wat. Overleggen wat er gaat gebeuren en hoe aan te pakken, dus dat gaat voor mij lekker veel schoonmaken worden en nummers uitzoeken van de onderdelen. Ondertussen wordt er nog een werkplek ingericht zodat er ook een extra bank en alles staat voor klussen en dan komt het helemaal goed. Dit gaat dus erg leuk worden omdat ik weet wat er straks staat als alles af is. En ik mag wat vaker langskomen zodat ik zelf ondertussen wat vaker aan dit project mag werken om de boel netje's te maken.


IMG_1905.JPG

Re: Leerling leert van Masters

Geplaatst: 09 Mei 2021, 22:53
door Waterrover
Verslagen van projecten dienen kort en bondig te zijn, hier dient beter aan te worden voldaan.
Ook dienen opmerkingen zoveel mogelijk per PB aan de topicstarter te worden gestuurd,
dit om vervuiling zoveel mogelijk te voorkomen.

Chris / forumbeheer