Doneren reparatieverslagen

verslagen / handleidingen voor het uitvoeren van reparaties. Geef in de titel duidelijk aan om welke motor/bak/auto het gaat. Reageren svp alleen met zinvolle aanvullingen of vragen.
Waterrover
Beheerder
Berichten: 675
Lid geworden op: 08 Mei 2011, 15:49
Locatie: Zoutkamp

Doneren reparatieverslagen

Berichtdoor Waterrover » 09 Aug 2021, 17:45

Leuk dat je in ons apart forumdeel je reparatieverslag wil doneren van je Land Rover project. Vooral handig voor leden die het leuk vinden dergelijke verslagen te lezen, je foto's te beoordelen en er vervolgens iets mee willen doen. Het inzichtelijk maken van soms specifieke techniek geeft onze leden de mogelijkheid hun project beter af te ronden, of juist de “boost” krijgen een dergelijk project zelf te starten. Soms is het handig even af te spreken met de topicstarter, twee weten meer dan één, en zien is doen natuurlijk. Dat deze verzoeken via een PB dienen te gaan lijkt mij duidelijk.

Indien je een positieve bijdrage kan geven of een beter inzicht hebt in de problematiek, dan graag een gefundeerde reactie. Voorkom dat je alleen “leuk” of “mooi” plaatst. Echter vragen aan de topicstarter, hoe heb je dit gedaan, of waar moet ik op letten, kunnen gewoon online
gesteld worden. Probeer wel korte en bondige reacties te geven, duidelijkheid wordt door iedereen als prettig ervaren.

Niet onbelangrijk, denk altijd aan je eigen veiligheid en ga verantwoord aan het werk.

Terug naar “Reparatieverslagen”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast