Hulp gezocht bij JuniorWampex Dwingeloo

Evenementen, clubavonden, routes, terreinen, convooien enz.
WampexDwingeloo
Berichten: 2
Lid geworden op: 29 Mei 2018, 22:51

Hulp gezocht bij JuniorWampex Dwingeloo

Berichtdoor WampexDwingeloo » 29 Mei 2018, 23:00

Op zondag 29 juli organiseren wij de Junior Wampex Dwingeloo in het oefenterrein van Havelte.
Een Wampex is een nachtelijke survivaltocht die bestaat uit opdrachten en puzzelroutes. De JuniorWampex is het kleine broertje hiervan. Het gaat hier om een tocht overdag voor kinderen tussen 10 en 17 jaar. De kinderen volbrengen deze tocht in ploegen van 5 á 6 personen.

Dit jaar wordt de JuniorWampex voor de 25e keer gelopen. Om deze jubileumeditie speciaal te maken willen we extra spectaculaire routes en opdrachten maken voor de deelnemers. Enkele jaren geleden tijdens de 25e Wampex hebben we de volwassen ploegen een stukje vervoerd met landrovers. Iedere ploeg kreeg gedurende 10 minuten 2 landrovers met chauffeurs ter beschikking. Ze moesten in het oefenterrein een aantal letters zoeken die op een kaart waren aangegeven. Na 10 minuten werden ze door de chauffeurs uit de auto gezet en moesten ze zich verder redden.
Dit alles gebeurde ’s nachts. De jeugdploegen gaan dit overdag doen. Het is moeilijk genoeg voor kinderen om de weg te vinden in het oefenterrein.

We zoeken dus in totaal 10 tot 12 Landrovers of 4x4’s die in ieder geval 3 kinderen kunnen vervoeren. Per ploeg van 6 kinderen zullen telkens 2 voertuigen rijden. Na (waarschijnlijk) 10 minuten zet je ze uit de auto en ga je terug om een nieuwe ploeg op te halen. De kinderen lopen verder met behulp van een GPS.
Naast de route kunnen we jullie ook nog vragen om wat andere taken te verrichten zoals het vervoeren van water of mensen van en naar posten in het oefenterrein. Ook moeten er in de buurt van het Holtingerzand nog ploegen over een korte afstand door het zand vervoerd worden.

Tot dusver hebben we 5 voertuigen. We zoeken er dus nog 5 à 7 stuks.
Heb je zin om hieraan mee te werken laat het dan weten.

Oh ja. De deelnemende kinderen moeten natuurlijk zo weinig mogelijk weten over de route die ze gaan lopen. Dus als je deelnemers kent …. dan hoeven ze dit niet te weten.

Jan Huisman

WampexDwingeloo
Berichten: 2
Lid geworden op: 29 Mei 2018, 22:51

Re: Hulp gezocht bij JuniorWampex Dwingeloo

Berichtdoor WampexDwingeloo » 29 Mei 2018, 23:05

Nog even wat we als tegenprestatie kunnen aanbieden:

In veel gevallen moeten jullie van ver komen en landrovers zijn niet bepaald zuinig. De kosten verschillen natuurlijk per persoon. Helaas is ons budget ook beperkt en wordt het lastig om dit volledig te vergoeden.
We willen graag per 4x4 voertuig € 50,- onkostenvergoeding geven.
Daarnaast zorgen we voor een goede lunch in het veld (broodjes, koffie, etc.) . We gaan dan uit van 1 of 2 personen per voertuig (chauffeur + bijrijder).
En natuurlijk heb je de mogelijkheid om in het oefenterrein van Havelte te rijden.

Wat de aanvangstijd betreft:
De eerste ploegen starten om 7 uur ’s ochtends vanaf camping Torentjeshoek in Dwingeloo. Ze leggen eerst 3 routes af voor ze bij de landrover-route komen. We verwachten de eerste ploeg daar rond 10 uur (grove schatting). Dat betekent dat jullie al om 9 uur á half 10 aanwezig moeten zijn om even het één en ander door te kunnen spreken.
Mocht je de nacht van zaterdag op zondag met een tent willen overnachten op de camping dan is dat mogelijk. Je kunt hier kosteloos gebruik van maken.


Terug naar “Evenementen”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast