Vrijwilligers Baja Borger 2018

Evenementen, clubavonden, routes, terreinen, convooien enz.
tyd2000
Berichten: 3
Lid geworden op: 22 Jan 2015, 13:43

Vrijwilligers Baja Borger 2018

Berichtdoor tyd2000 » 20 Aug 2018, 09:38

Vrijwilligers gezocht !
In het weekeinde van 2-3-4 november organiseert de stichting offroadracing noord-nederland (S.O.N.N) weer de Roompot Baja Borger. Het grootste offroadracing event van Nederland. Naast de races is er vrij toegang voor publiek in het bivak, is er een uitgebreid kinderprogramma, overnachtingsmogelijkheid, ontbijt- en dinerservice en een gezellig avond- en dagprogramma.
In de wedstrijd rijden ook een aantal Landrovers mee in alle soorten en maten ( LR, Bowler, Tomcat).
Een superleuk weekend om sowieso er bij te zijn.
Het is een unieke gelegenheid om alles van dichtbij mee te maken!!
Om alle vrijwilligers, officials, vip’s op de klassementsproeven( zaterdag en zondag) te brengen zijn wij op zoek naar Landrover-rijders, die het leuk vinden om dit weekend te helpen met het rijden van hen naar de locaties. Dat zijn soms locaties waar alleen een 4x4 kan komen! Daarnaast zoeken we naar Landroverrijder, die het leuk vinden om op die dag op het strand van het Hunzedal kinderen en volwassenen te laten kennismaken met het terreinrijden.

Ben jij de bezitter van een Landrover? Rijdt je op geel kenteken (met meerdere zitplaatsen dus!) en zou je het leuk vinden om zaterdag en/of zondag mee te helpen? Meldt je dan aan bij: Info@bajaborger.nl met naam emailadres en type auto ( uitsluitend geel kenteken). Je ontvangt dan uitgebreidere informatie over het event.

Baja Borger,
Stichting S.O.N.N.
Herre van Goor

Terug naar “Evenementen”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten