LRCH 4x4 Vakantiebeurs

Evenementen, clubavonden, routes, terreinen, convooien enz.
Norbert D
Berichten: 4
Lid geworden op: 12 Mar 2020, 15:33

LRCH 4x4 Vakantiebeurs

Berichtdoor Norbert D » 12 Mar 2020, 16:06

Beste Forumleden,

Jullie zullen het ongetwijfeld ook al via de website en mogelijk Facebook gelezen hebben, maar het bestuur heeft helaas moeten besluiten de 4x4 Vakantiebeurs van 22 maart a.s. te moeten doorschuiven naar 21 maart 2021.
Dit is gevoed door alle actuele ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de besluitvorming aangaande evenementen in met name Noord-Brabant.
Het is een lastige beslissing geweest omdat wij weten hoeveel er al in de aanloop hiernaartoe is gedaan en hoeveel werk er verzet wordt om een dergelijk evenement neer te zetten. In goed overleg is niet voor een datum later in het jaar gekozen. Exposanten zitten dan midden in hun seizoen en de primeurs en nieuwe items komen vaak rond januari weer bij de dealers binnen. Juist dán is maart een fijn moment om al het nieuws weer te presenteren en heb je de start van het kampeerseizoen nog voor de boeg.

Het spijt ons ten zeerste dat deze beslissing genomen moest worden, maar vertrouwen op het begrip in deze van iedereen die erbij betrokken is of van plan was de beurs te bezoeken.

Namens het bestuur,
Norbert Duijvelshoff | Communicatie Team

Het bericht is na te lezen op https://www.lrch.nl/nieuws/4x4-vakantiebeurs-afgelast/

Terug naar “Evenementen”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten